Contact

Hoe verzeker ik dat contractoren veilig werken op mijn site?

Voor onze klant Lanxess ontwikkelden we niet enkel een e-learningmodule. Onze developers maakten er een totaaloplossing op maat van.

Veiligheid is een topprioriteit bij bedrijven zoals Lanxess. Voor contractoren zijn ze dan ook terecht streng: elke contractor is verplicht om een safety training te volgen. Je moet slagen op de eindtest om de site te mogen betreden.

En dat nemen ze bij Lanxess heel serieus. Dus bij ons development team ook! Enkel als de contractor geslaagd is, opent de slagboom om de site binnen te rijden.

E-learning portaal

De safety training wordt weergegeven via het portaal van een derde partij. De inhoud schermden we af via authenticatie. De resultaten van de contractoren rapporteren we terug naar het portaal, zonder gebruikersgegevens bij te houden aan de kant van Epyc.

Safety training: meertalig en aanpasbaar

We ontwikkelden de safety training in 10 talen, zodat contractoren de e-learning kunnen volgen in een taal die ze goed beheersen.

Door de modulaire aanpak is de inhoud van de e-learning heel gemakkelijk aanpasbaar. Ligt er een deel van de site stil voor onderhoud? Dan kan de module over dit deel heel eenvoudig uit de e-learning gehaald worden. Zo leert de contractor altijd wat op dat moment nodig is.

Wil je meer zien?

We hebben nog meer werk waar we trots op zijn! Vraag nu een persoonlijk demogesprek aan zodat we jou meer kunnen tonen.