Contact

Hoe kan ik iemand een nieuwe gewoonte aanleren?

Nieuwe regels vragen nieuwe gewoontes. Epyc ontwikkelde een mini-game naar aanleiding van de gewijzigde sorteerregels voor de vernieuwde pmd-zak. Want al spelend leren, dat werkt. Dit spel is een kort en vooral leuk leermoment op je smartphone. Mobile learning en microlearning op zijn best!

Spelelementen: spanning, score en competitie

De opzet van het spel: zo veel mogelijk afval correct sorteren in 1 minuut. Je moet dus snel reageren! De tijdsdruk hebben we visueel en auditief ondersteund. Wedden dat je de spanning voelt?

Op het einde van het spel, vertelt je score hoeveel items je correct sorteerde. Door de korte tijdsduur van het spel, ben je snel geneigd om je score te willen verbeteren. Hoe meer je het spel speelt, hoe beter je wordt.

Je kan je score delen op sociale media en anderen uitdagen om het beter te doen.

Gebruiksvriendelijk design

Een intuïtief design is bij elke online game cruciaal. En zeker bij een mini-game. Je wil niet langer bezig zijn met de speluitleg dan met het spel zelf.

Het spel moest dus heel eenvoudig te spelen zijn. Met een simpele swipe-beweging naar de juiste zak, vlieg je door het spel.

Op maat gemaakte rapporteringstool

Ons team van developers verpakte de game in een op maat gemaakte rapporteringstool. Hiermee kunnen onze klanten in afvalverwerking heel eenvoudig analyses maken. Wat zijn de meest gemaakte sorteerfouten? Met de resultaten kunnen ze gerichte acties ondernemen in hun informatiecampagnes.

Wil je meer zien?

We hebben nog meer werk waar we trots op zijn! Vraag nu een persoonlijk demogesprek aan zodat we jou meer kunnen tonen.